Alla inlägg under juli 2008

Av Bergman - 24 juli 2008 21:02

Så, nu är det bara en etapp kvar!!!! jIHO!  


Var lift till start idag. Många skulle åka lift, menar är ju 20 000 deltagare. Egentligen så fick inte Mathias åka med men eftersom jag är gravid så fick han följa med efter att vi frågat lite snällt i klädkontrollen. Läskig lift, men gick bra.


Startade uppe på fjället och målgång nere i dalen. misstänkte att jag skulle tappa massor idag eftersom jag inte kan springa nerför. Lunkade på, men fick gå eftersom jag fick lite ont och det kändes väldigt obehagligt. Tappade massor, men, men... tappade 5 platser totalt idag men var som sagt beredd på detta, även om det är SKITTRÅKIGT!


Imorrn är det en bättre etapp, mer orientering och tuffare terräng.. jippi!


Är så trött idag, helt fantastiskt slut. Ätit och orkade inte gå iväg å vara social utan ligger kvar på golvet i stugan å sträcker på ryggen. Jag och min make är inte gjorda för att tåla sol. Vi är två kräftor och helt slut på energi.


Nepp.. ska knäcka rygg nu 

Av Bergman - 23 juli 2008 21:01

Oj, trött... kunde knappt springa, fick gå massor förutom på slutet.. plockade 10 placeringar, men har inte koll på vart jag kom.. nåja... en dag i morgon med...

Av Bergman - 22 juli 2008 19:56

Japp, nu sitter jag med massor av mat i magen och är allldeles mosig. Andra etappen är avklarad och jag slutade på en 58:de plats och ligger nu 71:a, har alltså plockat 34 placeringar sedan igår!!! Hihi...


Gick bra att springa idag, var riktigt bökigt så jag kunde lulla på i fast fart hela vägen... fick dock gå på slutet på vägen, men, men.. 3,4 km på 40 min är ju inte helt fel enligt mig själv, endast 10 min från segraren, jag är en duktig tjockis jag. :)


Har mumsat god mat nu och ska snart äta efterrätt med.. Ingela är duktig på att fixa hon. Vi har suttit och tittat på VC-sprint, hejat på Helena och solen stekte på ordentligt och det känns nu, helt loj. Ska försöka hälla i mig vatten så att jag orkar med imorrn, blir prommis annars..


ska lägga mig på golvet och sträcka ut ryggen nu jag... svejs 

Av Bergman - 21 juli 2008 18:33

Japp, första etappen avklarad. Gick bra och var roligt förutom ett riktigt korkat vägval. Tänkte i gamla banor och tyckte att jag är ju snabb över hyggen.. hmm... glömde bort bäbisen i magen eller nåt för jag vågar ju inte springa på hyggen!!! INte nu iaf vilket innebär att jag GICK över hygget, en kilometer långt!!! Tog 20 minuter.. haha...


nåja, ska sluta grämas över det och hoppas på att det ska vara riktigt svårt imorrn för då jämarns. :)


Nåja, är inte sist, långt därifrån, trots att jag gått, men, men... imorrn ska det bli riktigt fint väder! Sol och över 20 grader varmt.. jummy!


Nepp.. ska sätta mig i soffan, äta bilar och vänta på att bäbis vaknar till liv... 

Av Bergman - 19 juli 2008 09:21

Ja, måste packa kklart och sedan måste vi åka.... har inte ätit frukost än heller.. har inte tid att sitta här!!!


NEj.. sälen, here we comes!!! 

Av Bergman - 18 juli 2008 18:14

Yes!


Sköööönt. Två veckor av njuuuut! Imorrn, el på söndag, drar vi till SÄLEN!!! Jippijey! Prata sönder Uffe å Mathias öron.. :)


Idag har jag varit sååå duktig. Tränat *minikort*, tvättat bilen, tvättar kläder, bakar och ska snart åka och äta på DONKEN!!! Hehe... lyyyyx. Mathias var sugen på något sånt och jag blev sugen på donken.. vi kanske rent av ska ta å cykla dit???


Snett ovanför oss bor det en liten lustig prick. Förståndshandikappad. Han stod på balkongen och tittade på mig när jag städade bilen och försökte fråga mig saker hela tiden. Mamma tyckte att vi inte skulle prata allt för mycket med dem eftersom de kan bli ganska påträngande, mamma har jobbat nästan hela sitt liv för att hjälpa och ta hand om "brukare" som de kallas. Jag blir lite besvärad, sådär typiskt svensson, förstår inte varför, men så är det. Nåja, när jag gick ner med soporna kom han ut för att gå ner med sina sopor *kanske låg max ett bananskal i påsen*. Han kom ut för att fråga om jag hade bäbis i magen. Ja, svarade jag. Då undrade han om han fick känna, nej pep jag och skyndade mig in. Sitter med dåligt samvete nu över det, kände mig så otrevlig, men tycker inte om att folk ska känna på min mage, speciellt inte folk jag inte känner så är det med det.


Nåja.. har lite sammandragningar nu, är för att jag varit igång misstänker jag, så ska luta mig bakåt i soffan lite. Men får lite ont i ryggen när jag sitter så därför vill jag röra på mig, får sammandragningar av att röra på mig.. gahh... ondskefulla cirkel. Nepp.. ska iväg å tjacka mat nu.. mathias vill ha pizza, en vera.. haha.. pizza med gratinerad ost! Å jag vill ha donken.. nåja, blir bra det.. ankis kanske jobbar så man kan tigga till sig en flurry??? :) 

Av Bergman - 17 juli 2008 17:05

Vilket krångel. Var inte så smart idag. tänkte att jag skulle ta tid på 2,5 km men missade att min kropp måste ha minst 2,5 km för att kunna springa.. haha.. nåja, nästan 2 km kom jag innan jag fick börja gå. Stödbältet satt inte bra så jag skyller till viss del på det faktiskt. Provade utan, men det är otänkbart. Lyckades få det att sitta bra, måste sätta det mycket högre än jag gjort tidigare... Ska promenixa imorrn å ev jogga lite och se om det stämmer nu... haha.. jag blir farlig...


Försöker kolla på tjeckisk teve men går inge bra.. nåja, ska börja ett "spurt" program 25 över så jag kanske lyfter lite skrot fram tills dess?? eller äter mathias chokladpudding sedan igår??? Eller..haha... närå


ska greja igen.. 

Av Bergman - 17 juli 2008 15:47

Ja, nu har jag slöat nog...


ska skruda  om och bege mig så jag får äta mat snart... gott med mat. :) Sedan så sätter snart medelfinalen i orientering i Tjeckien igång och den vill jag gärna slänga ett getöga på så jag måste bege mig nu...


kommer ju hem så jag får pussa på snutten med... Johannas favvogöra. ;) 

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards