Alla inlägg under juni 2007

Av Bergman - 16 juni 2007 10:35

Idag var Elin å Richi i tidningen. Blir roligt att träffa dom nästa helg... måste pressa in.


Ska iväg å träna snart är det tänkt. Är otroligt seg i kroppen sedan igår, men har ätit en stadig frukost så det borde gå. SKönt att kroppen börjar vakna till liv igen. Varit nere i leran och vänt nu känns det som lite... Tre dagar kvar av jobb sedan blir man lite ledig... SKÖNT!!!


Flagnar som attan på ryggen med, tråkigt, men, men.. har inte smörjt in mig så det förståss.


Fått brev från läkaren. Ska få tabletter så kroppen ordnar upp sig så jag kan åka iväg och göra testet igen.. skööönt... positivt nu. kanske ska köpa en lott? 


Bilden: Kaneberg... härlig skog. Längtar dit ibland... 

Av Bergman - 15 juni 2007 20:04

Japp, slog till och köpte skor. De fanns kvar!!! Han plockade fram dom så fort han såg mig, det är service det. Mathias passade oxå på att köpa skor. Väldigt bra ställe, fick totalt 300:- rabatt och två t-shirts! Kanoners.


Provsprang skorna en kortis igår.. njutning! Var ute i dom idag med... härligt. SPrang även linje-OL idag, utan att bomma bort mig!!! Haha.. gick inte så fort men ändå. Klippte gräset när jag kom hem, tre fyra gånger!!! Behövdes, gu va fin gräsmattan blev nu. Har ont i kroppen och sug efter socker... jobbigt. Ska nog gå å lägga mig i soffan lite, varit en intensiv dag, men fått undan hur mycket som helst på jobbet!!! Så nöjd. Åker ju till Skövde på måndag, blir bra, är så svårt att lösa vissa saker över telefon, det som är trist är att min älskling inte är med.. hms... smuggla med honom kanske???


Nepp, svanken skriker... 

Av Bergman - 13 juni 2007 19:59

på Takida... bra det...

Av Bergman - 13 juni 2007 19:50

Skönt med regn.. kan man sitta inne och uggla.. gillar det ibland. Har fortfarande ont i huvudet. Ska ringa läkare imorrn. Trött...


Kom hem från sthlm idag med... var ok när man var där, men tycker att vi kunde varit här lika gärna, men, men.. inte jag som bestämmer sånt. Fick iaf presentera våra åsikter idag när vi hade utvärdering. Gillar att skaka om systemet lite. Roligt att argumentera, fick berömm, sånt är bra för självförtroendet. INget annat går ju bra just nu så det är skönt att just det går bra iaf...


SKa sätta mig i soffan och kolla teve.. ringa två samtal imorrn, sedan ska jag till läkaren för grejset på ryggen och shoppa SKOR!!! ja.. har dock glömt ringa och be dom lägga undan dom så jag hoppas att ingen har hunnit före... specialbeställde dem ju åt mig.. men, men.. skulle ju ha kommit i måndags... dumt..


nepp.. vatten mot huvudvärket, funkar inte med vill inte trycka i mig värktabletter. 

Av Bergman - 12 juni 2007 06:52

Den fungerar ju inte som den ska. Förstår inte vad som har hänt nu, den bara vägrar. Beter sig som en fyraåring som sätter sig i ett hörn och tjurar... vad har jag gjort för fel??? Du får sparken!!!


Hmm.. ska till eländiga sthlm med idag. Har inte lust. Mitt psyke pallar inte, men orkar inte tjafsa om det... hata... hms. Vill inte vara borta från den människa som håller mig flytande. Får dock ledigt veckan efter midsommar som det verkar, om jag är i skövde mån-ons nästa vecka och jobbar häcken av mig... hms. Jaja... får se hur jag gör. Bryter ihop för minsta lilla, fattar inte, trött, grinig å less. Dumma sjukvården oxå. Ringer och säger att något är fel, har haft ont i huvudet i en månad, har det fortfarande och de svarar att det är semestertider!!! WTF!!!!!!!!!!!! Hms.... ringer akut på torsdag har jag bestämt mig för, annars hamnar jag på psyket, känns det som iaf.


Försökte springa nyss, gick inte bra, musklerna kändes som att de skulle sprängas. Sprang ju igår med, gick hyggligt, förutom att allt känns som att det ska sprängas... Måste stretcha å duscha nu... vill vara hemma med min snutt och kramas istället för att åka till sthlm å göra ingenting... LEEEESS!!!

  

Av Bergman - 8 juni 2007 19:19

Haha.. cyklade hem på min cykel idag, efter att ha cyklat dit på mathias. Var ju som att åka moppe.. :) Närå, skoja bara, men är ganska stor skillnad. Stackars min snutt som gnetar på på sin. Nackdelen med min cykel är att sadeln på något konstigt vis drar åt sig massor med vatten vilket betyder att man alltid blir blöt om baken, inte bra. Torkar aldrig heller, trots att den står i gassande solsken och 30gradig värme... *suck*


Nåja... trött på motgångar nu... så vad säger du älskling? Ska vi skita i allt jävulsskap och våldsäta godis och våga vägra allt? Låter väl bra?


pusselipuss 

Av Bergman - 8 juni 2007 12:55

Mathias cykel... Japp, ett kapitel för sig. Har förbjudit honom att cykla på den. grr... vad jobbigt det var i morse. Skulle springa enligt planerna men mina fötter var väldigt ömma sedan igår så jag tänkte jag skulle cykla på mathias cykel, min står ju redan på jobbet, ta min cykel hem och sedan så springer jag å hämtar den imorrn.. johanna har tänkt till. nåja. Svängde upp på silvriga blixten som visade sig bli silvriga snigeln efter ett tramptag... Kedjan hoppade och jag lovade mig själv att inte växla vilket resulterade i en svettig och tung färd till jobbet. Fick ont varenda gång man skulle växla ju eftersom den högg till lixom... nåja. Fel på cykeln: Styret gör ont i händerna, sadeln är alldeles för låg (jag är lång, mathias är längre, räkna ut själv) kände mig som jag lånat syrran cykel, hon är kort, endast frambromsen fungerar, däcken är vinna, det går knappt att växla, jag tycker sadeln är obekväm...Så, gnälls massor, låter som att min älskling inte sköter sin cykel men så är INTE fallet. Han sköter den så gott han kan, men under tiden cykeln bodde i ryd så blev den hoppad på, sparkad på och överkörd av en lastbil, detta hände ju naturligtvis så fort älsklingen fixat cykeln. hmmm.. snacka om motvind! Låter som det var slarvigt att ha cykeln ute, förvisso, men cykeln glömdes ute tre gånger och under dessa tre gånger hände dessa saker....Haha, kom å tänka på Andrés (mathias bror) cykeläventyr. Han bor ju kvar i den fantastiska (hoppas ni anar ironin) staden linköping. Först stal någon ventilen till däcket. Sjukt! Vad ska man med den till? Sedan låste han in cykeln i cykelgaraget, skulle dit och fixa den och då var sadeln borta!!! Vad är det för fel på folk i Linköping? Tacka vet jag Halmstad, där tar de åteminstone hela cykeln... Menar, klart man blir arg när någon tar cykeln, men blir nästan mer arg när någon hoppar på ens cykeln.. varför lixom??? Idiotas!!!Nepp. ska jobba nu så jag får cykla hem i solskenet... Har min fina nya tröja på mig idag, gul som solen.. hihi...längtar till snutten...

Av Bergman - 7 juni 2007 12:35

Solig dag, jobbar dag... :(Vill ju vara ute i solen en dag som denna, men ICKE!!! Här ska knegas... nåja. Har inte katastrofmycket att göra idag, men det räcker till. Han ont i låren idag.. baksidan, det där stället som man verkligen vill träna, alldeles under rumpan så jag är mäkta nöjd!!! Hehe.. måste vara utfallen igår... Mathias, du är bäst som får mig att komma ut och träna.. NAJJJS!Köpte tyg till klänningen jag ska sy i tisdags så det är bara att börja.. vet inte riktigt hur jag ska göra men det ger sig nog. Skulle ju ha nya löparskor med men de får beställa rätt storlek från England så det kommer nog på måndag.. *hoppas* Funderar på att springa hem idag. Innebär ju att jag får springa till jobbet imorrn med, men det går nog bra... får tänka lite till.Glömde BH idag... cyklade hit. Men hade lagt ner en till sporttop så jag fick ta på mig den. Min tröja är lite urringad men har gått bra när jag haft BH men nu när jag har sporttoppen som "håller in" lite så är tröjan stor och urringningen hamnar på sniskan hela tiden... snyggt... hms.. jaja...Nepp. jobba lite trots det fantastiska vädret....

Presentation

Omröstning

Vars ska vi bo?
 Härnta
 Sundsvall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards